Boblberg logo
Hyggepianist for ældre medborgere

Hyggepianist for ældre medborgere

På Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) har vi fået et fint nyt el-klaver - vi kan bare ikke finde ud af, at spille på det.

Derfor leder vi efter en frivillig hyggepianist, som har lyst til at komme ca. hveranden torsdag kl. 14.30-16 og spille for os. Vi sørger for kaffe på kanden og et publikum, der er lidt oppe i årene, dvs. +65. Musikken må meget gerne være gode gamle sange og melodier fra den danske sangskat, som kan vække genkendelsens glæde, men også klassisk, evergreens og jazz standards vil være populært. Fællessang vil være dejligt, men det er ikke et krav.

På en døgnrehabilitering er man som regel indlagt i flere uger - og tiden kan falde lang og tankerne være tunge sådan et sted. Men vi ved, at musik kan gøre en stor positiv forskel for de indlagtes hverdag. Derudover fremkalder musik gode minder, giver følelsen af at være del af et fællesskab, det skaber genkendelse og tryghed og musikken stimulerer sanserne og skærper koncentrationen.

Hvis det lyder som noget for dig, så svar på boblen eller ring til Birgitte (projektleder) på 2998 2405.

Hvis tidspunktet ikke passer dig - så kontakt os alligevel - vi kan garanteret finde ud af et alternativ

Frivilligindsatsen på FKD bliver drevet i et samarbejde med Samvirkende Menighedsplejer og er en indsats, der er politisk og religiøst neutral.

Kontakt Birgitte Pedersen

bipe06@frederiksberg.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.249 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her