Boblberg logo
Slangerupkoret

Slangerupkoret

Koret øver onsdag aften kl. 19.30 til 21.50 i salen på Byvangskolen i Slangerup, normalt fra første onsdag i september til slutningen af april, med efterårsferie og vinterferie som på skolen og juleferie efter sidste julekoncert. Forårssæsonen afsluttes typisk med en fest og/eller en koncertrejse.

Aftenen starter sædvanligvis med strækøvelser og opvarmning af de støttemuskler, der er nødvendige for en god stemmeklang. Derpå følger opvarmning af stemmen og en sang fra Højskolesangbogen. Og så er vi klar til at gå i gang med korsatserne.

Koret synger oftest 4-stemmige korsatser med hovedvægt på det klassiske repertoire, men dirigentens baggrund inden for rytmisk musik fornægter sig ikke. Planen for de kommende år er at veksle mellem større korværker og tema-koncerter. Ved større korværker tilstræbes samarbejde med et dygtigt amatørorkester og solister fra bl.a. Musikkonservatoriet eller Operaakademiet.

Er du en sangglad amatør med godt gehør, vil du sikkert kunne trives i Slangerupkoret. Du behøver ikke kunne noder, blot have lysten og kunne synge rent. Med hjemmecomputer og internetadgang kan du øve din stemme derhjemme. Sangere fra hjem med klaver har mistet en del af deres forspring!

Koret sætter en ære i at tage godt imod nye medlemmer, som hurtigt bliver indlemmet i det sociale samvær. Der bliver både arbejdet hårdt og grinet ved korprøverne.

Har du lyst til at opleve en øveaften eller flere sammen med koret, er du meget velkommen onsdag aften, det passer bedst i september eller januar, men døren er altid åben.

Efter et par prøveaftener vil dirigenten aftale med dig at mødes lidt tidligere end sædvanligt for at I sammen kan finde ud af, om du og koret passer sammen, og hvor din stemme bedst passer ind.

Find mere info og kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.418 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her