Boblberg logo
Svendborg Line Dancers

Svendborg Line Dancers

Linedance danses til festlig Countrymusik og Country Rock. Senest er også en del latinamerikanske rytmer, pop og irsk inspireret musik kommet ind i linedance.

Linedance kan læres af alle, alder er stort set underordnet. Du skal blot kunne tælle til 8 og kunne holde takten.

Linedance danses uden partner og danses på rækker (lines). Det er en danseform for alle der kan lide at bevæge sig til musik. Og så er det god motion, både for krop og sjæl.

Der kræves ikke noget specielt udstyr for at danse linedance. Det vigtigste er at du har noget tøj på som du befinder dig godt i, samt at skoene er med lædersåler, eller en anden glat sål. Kondisko er ikke velegnede.

Det er en sjov og hyggelig måde at være sammen med andre mennesker på, og line dance er et rigtig godt alternativ, hvis du kan lide at danse og ikke har en fast partner at danse med, netop fordi man danser solo, det er godt hvis du kan lide god og forskellig musik. Musikken er uendelig vigtig. "good old country & Western style" eller nyere musikstil i disco tempo, over til rock genren, blues genren, dansktoppen, det kommer an på både instruktør og dansere, hvad de hver især ønsker. Men det er meget vigtigt at musik og dans passer sammen, og MEGET vigtigt at musikken "fanger", så bliver dansen meget nemmere at lære.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.146 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her