Boblberg logo
FDF Tysted-Uth

FDF Tysted-Uth

I Tyrsted-Uth har vi en rigtig dejlig beliggenhed på Nordrevej 68 – 8700 Horsens. Vi bor i et dejligt stort bjælkehus ude midt i den grønne natur, omgivet af skov og brede grønne arealer. Har bålhytte, shelters og andre udendørs faciliteter. Masser af plads til både store og små kan tumle og udfordres på FDF maner.

Vores leder er engageret og kvalificeret til at udvikle børn og unge inden for FDF regi. De lære fx børnene at lave mad over bål, bygge med rafter og reb, de laver løb, tager FDF mærker og samtidig med, at FDF livet prioriteres skaber de fællesskab og et fristed, hvor børnene kan danne nye relationer på tværs af alder og køn.

Hvert år prioritere vi Middelalder Festivalen meget høj, da denne indtjening er med til at skabe rammen for at kunne give vores FDF’ere en masse gode omgivelser og oplevelser.

Årligt har vi flere fælles arrangementer, hvor ens familie også bliver inviteret, dette er med at styrke vores forældre samarbejde som er i barnets interesse. Derudover har vi kredsweekend og sommerlejr, hvor alle hold deltager på deres niveau.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.136 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her