Boblberg logo
Torsted Håndboldklub

Torsted Håndboldklub

Velkommen til Torsted Håndboldklub

Vi er en breddeklub, som holder til i sydbyen i Horsens. Vi vil være en klub, som vægter fællesskabet og er i øjenhøjde med den enkelte spiller, hvor alle kan være med uanset niveau. Torsted er en klub, hvor det skal være sjovt at være - både på og udenfor banen. Derfor arbejder vi målrettet for et stort samlet fællesskab, hvor bl.a. fælles stævnedeltagelse i hele ungdomsafdeling to gange om året prioriteres, 2 årlige Brag-i-hallen (et af de bedste i kredsen, hvis vi selv skal sige det), juletræsfest, ungdomsdisko, fælles afslutninger og meget meget andet.

Vi har en stor ungdomsafdeling på over 300 medlemmer, og en senior dameafdeling med en god blanding af unge og gamle. Udover den almindelige håndboldturnering tilbyder vi også håndboldfitness, Five-a-side, Trille Trolle og mandehørm.

Vi har de sidste mange år haft en stigende medlemstal, og har pigespillere fra U5 til senior, hvor de helt store årgange findes på pigesiden fra U11, U13 og U15. På drengesiden kan vi fra næste år præsentere hold helt nede fra U5 op til U17 drenge. Vi spænder bredt uanset køn - lige fra C-niveau til 2. division i indeværende sæson.

Vi har dygtige, engagerede trænere lige fra de helt små håndboldspirer til de ældste rutinerede håndboldspillere.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.264 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her