Boblberg logo
Danfoss Orkestret

Danfoss Orkestret

Kan du spille på et messinginstrument, og har du lyst til at være med i et stort brass band med hang til glad, gribende, smuk eller udfordrende underholdningsmusik? Så kontakt orkesterets musikudvalg. Vi har næsten altid mulighed for at finde en plads til dig, men det skal selvfølgelig passe med den besætning, vi har på det givne tidspunkt.

Har du holdt pause fra instrumentet nogle år, så du er lidt rusten, kan vi sikkert hjælpe med noget igangsætningsinstruktion eller få dig igennem et opkvalificeringsforløb. Du skal ikke selv have instrumentet. Du bliver udrustet af orkesteret.

Vi øver hver tirsdag kl. 19.15 - 22.00 i Musikhuset, Skovvej i Sønderborg.

Du er altid velkommen til at kikke forbi og lytte på, - og få en lille snak om dine interesser.

Der er en 3 måneders prøvetid, hvor du/vi kan finde ud af, om vi passer sammen, inden du binder dig til noget. Herefter vil du få uniform og være klar til at deltage i vores koncerter.

For at kunne placere dig bedst, vil vores dirigent på et tidspunkt gerne høre dig spille etude1 - eller etude2 (hvis du aspirerer til en 1. stemme som solocornet eller euphonium). Denne 'optagelsesprøve' er ikke farlig :-) men kun et middel til, at vi kan få et indtryk af, hvordan du spiller, og om der evt. er brug for lidt opkvalificeringsinstruktion.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.415 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her