Boblberg logo
Svendborg Rideklub

Svendborg Rideklub

SVR er en seriøs rideklub med et hyggeligt miljø for børn, unge og voksne og med både elevskole og opstaldningsmuligheder. Elevskolen råder over 13 heste og ponyer. Til undervisningen benytter vi os af dygtige og engagerede ridelærere, som alle har stor erfaring med heste og undervisning. Udover almindelig undervisning af både begyndere og øvede ryttere, tilbyder vi Pippi-hold for børn fra 2 år, voksenhold samt ridemærkeundervisning og ridelejr.

Klubbens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af forskellige arrangementer, herunder kurser i hesteforståelse og ridesikkerhed, samt elevstævner, klubstævner, distriktsstævner og landsstævner. Vi arbejder desuden for kendskabet til hesten, ved gennem undervisning at oplære i alt vedrørende hestens brug og pleje.

Svendborg Rideklub er medlem af Dansk Rideforbund under Dansk Idræts Forbund, hvorfor klubben alle dens medlemmer er forpligtede til at rette sig efter de to nævnte forbunds love, reglementer og bestemmelser, herunder de af de pågældende forbund fastsatte voldgiftsbestemmelser.

Alle, som deltager i undervisningen, har hest opstaldet eller benytter staldens faciliteter, skal være aktivt medlem af Svendborg Rideklub.

Svendborg Rideklub (SVR) blev oprettet i 1950 af Erland Petersen, og er dermed en gammel institution beliggende temmelig centralt i Svendborg.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.566 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her