Boblberg logo
Nordborg Tennisklub

Nordborg Tennisklub

Velkommen til Nordborg Tennisklub

Vi råder over 5 smukke grusbaner og 1 slagmur. Klubhuset er i rigtig god stand og rummer et køkken, et fællesrum, samt toilet og badefacilliteter. Derudover har vi en dejlig stor overdækket terrasse til hygge og grill.

Vi tilstræber at medlemmerne kan vælge mellem forskellige tilbud af aktiviteter. Det gælder for både nye og gamle medlemmer. Anlæggets beliggenhed indbyder til, at alle får en god og hyggelig oplevelse. Nye og eksisterende medlemmer tilbydes træning, så kvaliteten af spillet bliver tilfredsstillende for det enkelte medlem. Vi tilbyder blandt andet:

Voksenintroduktion

Nordborg Tennisklub tilbyder nye voksne medlemmer et introforløb, som vi kalder voksenintrodution. Når du melder dig ind i klubben og vil deltage i voksenintroduktionen, får du en ketsjer af klubben.

Voksenintrodutionen vil foregå over nogle gange og vil være omkring alt i forhold til tennisregler, og hvordan du spiller tennis.

Seniortræning

Nordborg Tennisklub har hver tirsdag aften seniortræning. Det foregår fra kl. 19:30 - 20:30. Alle seniormedlemmer i klubben er velkomne.

Træningen koster 25 kroner pr. person pr. gang.

Årets første træning ligger lige efter Tennissportens Dag, som oftest er først i maj.

Det vil også fremgå i vores kalender på vores hjemmeside, hvornår træningen finder sted.

Juniortræning

Nordborg Tennisklub tilbyder gratis juniortræning for vores medlemmer.

Vi har opdelt junior træning i 2 hold, for at give bedst mulig træning. Det er hver tirsdag fra kl. 17.30 - 18:30 og 18:30 - 19:30. Her vil vores helt egen træner udfordre jer lige så meget, som I ønsker det.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.940 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her