Boblberg logo
Roundnet Horsens

Roundnet Horsens

Roundnet er verdens hurtigst voksende sport. Intet mindre kan gøre det. De sidste par år er Roundnet eksploderet – ikke bare i Danmark, men i hele verden. Flere lande og hold slutter sig til fællesskabet, og turneringerne bliver større og større.

Allerede nu har vi i Danmark en god grund til at være stolte af Roundnet; vi var et af de første lande til at danne en national forening for at samle klubber og spillere, samt vi har bemyndigelse til at udvælge landshold til VM. Og det er ikke bare noget vi siger – Roundnet Denmark er internationalt anerkendt både af det europæiske fællesskab (EUSRA) og i det internationale fællesskab (SRA). I Danmark er vi helt med på beatet: Vi har været repræsenteret ved alle EM-slutrunder, og vi har taget flotte resultater med hjem.

Roundnet Denmark blev startet af to ildsjæle, der virkelig brænder for spillet, og vores vision er klar; gøre Roundnet til et kæmpe hit, der er kendt og udbredt i Danmark. Derfor hjælper vi nye klubber og foreninger med at få liv i deres drømme og vi arrangerer spændende og attraktive turneringer, som også tiltrækker international opmærksomhed. For at skabe mere fokus på sporten udenfor foreningerne, tager vi ud og besøger folkeskoler, højskoler og idrætsforeninger, så alle kan opleve hvor fedt det er at spille Roundnet.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.544 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her