Boblberg logo
Lido Dartklub

Lido Dartklub

Velkommen til Lido Dartklub

De sidste 35 år har vi holdt til i nummer 47 på Smedegade i Horsens, men vi er i 2019 flyttet til nye lokaler, og bor nu på Smedegade 16 i Horsens.

Vi er meget stolte af vores lokaler, som er helt nyistandsatte og super indbydende og ikke mindst ligger meget mere synligt end de gamle lokaler, og håber dermed at få meget mere opmærksomhed fra forbipasserende end før, man kan jo selv prøve at holde øje med vores flotte vinduer, når man kører op eller ned af Smedegade.

Alle er velkomne i Lido Dartklub, om du er ung, gammel, tyk, tynd, mand eller kvinde, det er helt underordnet, og hvis du ønsker at blive medlem er den første måneds kontingent altid gratis (gælder kun "nye" dartspillere), så der er ingen undskyldning, kig ind, om ikke andet så bare for at se om dart ikke også kan fange din interresse, som det har fanget vores.

Der er klubaften mandag og torsdag, og klubben er åben fra 19.00 til ca.22.30.

Alle vores medlemmer vil gerne hjælpe med at finde nogle dartpile, hvis man ikke selv har, desværre har vi ikke det store udvalg, men der burde kunne findes et sæt du kan bruge, og efter lidt "opvarmning" kan du jo prøve at spille imod en af klubbens medlemmer, for lige at mærke

hvor god du egentlig er.

GOD FORNØJELSE!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.273 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her