Boblberg logo
Nord Als Rideklub

Nord Als Rideklub

Hvem er vi:

Nord Als Rideklub er en forening der har rigtig mange børn og unge som medlemmer. Pt. 140 medlemmer hvoraf ca. 100 er under 25 år. Vi har 36 heste opstaldet på adressen Ryttervej 1 i Nordborg. Klubben råder over 12 elevheste, som er yderst pålidelige. Disse bruges i elevundervisningen og er lejet ud i halvparter.

Vi tilbyder elevundervisning alle ugens dage fra ca. kl. 15.00 til ca. kl. 20.00 (se halplan) Elevundervisning foregår på hold og undervisningen varetages af den daglige leder Jonna Bendorff, som har mange års erfaring inden for faget.

Vi har hold for alle aldre. De helt små starter på miniput holdet, hvor de lærer at strigle og sadle ”deres” hest op. Vi har unge der hjælper de mindste i stalden og trækker dem, hvis de ikke kan ride selv. Alt foregår i en rolig atmosfære, så de mindste får en god start med hestene og ridningen.

De større og mere rutinerede ryttere rider på hold, hvor der er større udfordringer, men hele tiden er den korrekte omgang med hestene og sikkerheden i fokus.

Vi tilbyder også spring undervisning nogle timer i ugen.

Ønsker man enetimer i dressur, er det selvfølgelig også en mulighed. Vi har en del stævneryttere på flere niveauer, som ugentligt rider enetimer hos Jonna.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.571 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her