Boblberg logo
Hornslet Bokseklub

Hornslet Bokseklub

Hornslet Bokseklub er en stor og rummelig klub, hvor der er plads til alle. Vi træner både på motionsplan, samt et kamp hold. På motionsplan læres og arbejdes der med de træningsmetoder, der omhandler boksningen. Der trænes teknik samt hård fysisk træning.

Mentalt og fysisk vil man hurtigt få følelsen af et bedre velvære. På motionsholdene har vi dog fjernet den del, der har med slag til ansigt og krop at gøre. På motionsholdene trænes slag på puder og sandsække i stedet. Aldersmæssigt er det bedst at starte fra 9 års alderen og op til 80 års alderen. Hos os kan alle lære at bokse og blive gode på de hold hvor man ønsker at begå sig. Klubbens anlæg er 320 m2 bestående af 2 sale, så kom endelig og vær med!

På vores kamphold er vi hele tiden under opbygning og bestræber os på en konstant udvikling. Træningen er hård og særdeles lærerig. I klubben er vi et trænerteam på 8 personer, der altid er klar til at lave en spændende og udfordrende træning . Test os endelig, vi er altid klar til en udfordring.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.263 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her