Boblberg logo
Ballroom Motion af 2015

Ballroom Motion af 2015

Ballroom motion er for dig, der har brug for et lidt lettere tempo. Måske har du et par små skavanker, måske har du ikke været fysisk aktiv længe eller måske er du lidt oppe i alderen. Du er fuld af drive og energi – har lyst til at danse og komme i gang med at motionere på et hold med andre ligestillede. Holdet handler om en afslappet og uhøjtidelig stemning, skabe rum til at have det sjovt og med plads til individuelle hensyn.

Ballroom Fitness™ er dans i motionsform. Det er pardans uden partner. Konceptet byder op til dans i motionsform. Du lærer de traditionelle danse, som man ser i vild med dans. Her behøver du ingen dansepartner og ingen dansekjole. Alt hvad der skal til er, at du skal være klar til at bruge dig selv og prøve en helt ny form for træning.

Vi danser vals, cha cha, samba, rumba, jive og meget mere. Vi træner holdning, udstråling, trin og variationer, og din krop vil elske dig for det. Det er god motion og samtidigt sjovt og livsbekræftende.

Instruktør Lene Lysholm udtaler sig således; "Jeg er uddannet Ballroom Fitness™ instruktør hos Swingtime Aps, har danset standard/latin dans i 15 år og har tidligere undervist i Zumba Gold i mange år. Jeg elsker at danse, den livsglæde der følger med og har selv været glad deltager på Ballroom Fitness™ hold igennem flere år".

Lyder dette som noget der kunne interessere dig?

Tøv ikke med at kontakte Lene på;

Mail: lene.lysholm@outlook.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.565 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her