Boblberg logo
Kreativ Yoga

Kreativ Yoga

Kreativ Yogaskole ligger i København på Frederiksberg på den fredelige og grønne Prinsesse Maries Allé nr. 13 lige bag ved Codan-huset. Lokalerne emmer af hygge og atmosfære og vores to yogasale er udstyret med bløde futon yogamåtter, så du ligger blødt og behageligt i afspændingen.

Yogaundervisningen varetages af erfarne yogalærere med en 2 årig uddannelse bag sig, og foregår i en uformel og afslappet atmosfære. Vi har mange små hold, hvor vi kan tage individuelle hensyn til skader og særlige behov. Vi er specialister i stress, ryg, skulder og nakke problemer.

Kreativ Yoga blev grundlagt af Aase Kristensen i 1976, lang tid før yoga blev ”talk of the town” og er i dag ledet af Kirsten Slots. Vi tror selv, at hemmeligheden bag vores langtidsholdbare formel er, at vi går op i kvalitet, god stemning, og at der er plads til alle hos os.

Kreativ Yogas grundlægger, Aase fortæller: “Hos Kreativ Yoga er yogaundervisningen for alle, og vores tilgang er meget uhøjtidelig. Stemningen er afslappet og munter, og der bliver grinet meget i vores timer.

Yoga er godt for langt de fleste mennesker i alle stadier af livet. Jeg har undervist i hatha yoga i mere end 30 år, og de mange års erfaring har lært mig, at se på det enkelte menneske og tilrettelægge øvelserne derefter. Jeg har været med i det københavnske yogamiljø siden 60’erne, og fulgt udviklingen fra dengang yoga kun var for den langhårede elite og op til i dag, hvor yogaen virkelig boomer og er nået ud til de fleste mennesker.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.263 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her