Boblberg logo
KB Cricket

KB Cricket

KB er blandt landets allerbedste cricket klubber. Kom og prøv at spille cricket på KB. Du bliver introduceret for spillet med enkle midler og leg, så du kan opleve glæden ved spillet.

Der startes ud med basale øvelser og spilles med få enkle regler, for at afslutte med at beherske udvidede teknikker.

KB deltager på næsten alle niveauer i dansk cricket.

Vi har tre herre hold en i Elite, 2. og 4. division henholdsvis plus en old-boys hold, og et hold i junior og drenge rækken.

I 2013 hævdede KB sølvmedaljer i begge turneringer (50overs og T / 20). Det blev til bronzemedaljer i 2014 og sølvmedaljer i 2015.

KB2 spiller i landsdækkende 2. division og blev nr. 3 i 2016 akkurat udenfor oprykningspladser.

KB3, med tilnavnet ”De Sociale” består normalt af spillere, der kun ønsker at spille ”hygge cricket”, men også dem, der er nye til cricket samt yngre spillere bliver introduceret til herre ligaen.

PRAKSIS

Gennem årene har KB cricket nærede mange kulturer og nationaliteter, der spænder fra danskere til indere, pakistanere, kenyanere, sydafrikanere, australiere og briter etc. I denne internationale miljø er engelsk hverdagskost.

Træning foregår mandag (kl. 17.30 til 19.30) og torsdage fra kl. 16.00 til 17.30 for ungdom (samt 8-14 årige hver lørdag fra kl. 9.30-10.30). Mens herrerne træner fra kl. 17.30 indtil 20.30 hver tirsdag og torsdag. Turneringskampe er altid planlagt i weekenden (eller på helligdage). Træning er traditionelt koncentreret om net-sessioner, hvorefter vi fokuserer på mark træning.

Læs mere om cricket i KB på vores hjemmeside.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.090 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her