Boblberg logo
Lysabild SG Fodbold

Lysabild SG Fodbold

Vision

For os handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der skaber værdi og binder bånd. Om oplevelser, man husker og som bygger traditioner. Det har det gjort siden 1922, og det vil det altid gøre.

Vi er anerkendte for vores måde at tænke attraktiv fodbold i helheder på. Både bredden og talentet dyrkes i fællesskabet, og erfaringen er et fundament, som vi deler.

Vi går ind til hver kamp med viljen til sejr bankende stolt i vore hjerter, og fra første spark til sidste fløjt står vi sammen om at give alt, hvad vi har. Vi tager ansvar på og uden for banen – ikke bare for os selv, men for hele fællesskabet. Vi engagerer os i hverdagens små og store begivenheder og agerer rettidigt og med handlekraft.

Vi er innovative og udvikler os hele tiden, så vi sammen kan udlevere vores drømme og ambitioner. Vi tager afsæt i en stærk, lokal forankring på Sydals, hvorfra vi stolt udspringer, og vi engagerer os lokalt, regionalt og nationalt.

Vi vil altid have et åbent og vågent blik mod spændende og nye aktiviteter, og dermed være medkatalysator for udviklingen på Sydals.

Et fundament og en kultur, som vi værner om og dyrker hånd i hånd for LSG - fordi det handler om os alle sammen.

LSG fodbold, har som mange andre foreninger, altid været bygget med masser af frivillig kræfter. Der har altid været, og er stadig, et stærkt foreningsliv i Lysabild.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.871 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her