Boblberg logo
Hjerteholdet I Lind (7400)

Hjerteholdet I Lind (7400)

Hjerteholdet i TræningsHuset – Lind søger mennesker med hjerte-kar problemer til fælles træning og hyggeligt samvær.

Vi er pt. 32 m/k i varierende alder, som træner sammen mandag og torsdag kl. ca. 14:45 til 15:45. Vi har alle været gennem sygehusets/kommunens hjerterehab. Træningen består af opvarmning på spinningscykler, og derefter træner vi i holdsalen. Alt sammen under ledelse af en fysioterapeut.

Efterfølgende hygger vi os med en kop kaffe og lidt snak.

Hvor hårdt det skal være er helt op til den enkelte, men vi prøver da at inspirere hinanden til at yde lidt, så vi alle får gavn af træningen.

Har du svært ved at komme i gang med træning på egen hånd og/eller har du lyst til at være sammen med ligestillede og derved måske få motionen i mere faste rammer, så kom og vær med.

Efter indmeldelse i TræningsHuset-Lind kan du frit træne alt det du ønsker samt deltage på holdtræning af forskellig slags. Der er også adgang til professionelle behandlinger af forskellig slags, hvis du har behov for det.

TræningsHuset-Lind er et rigtigt godt sted at komme. Tingene er i orden, stemningen er god og ejerne brænder for sagen. Der er gode parkeringsforhold og bybussen holder lige udenfor centret.

Kontakt mig, Jørgen Bendtsen her, for yderligere oplysninger om dette samt hvilke tilbud, der ellers er i centret. Jeg arrangerer meget gerne en rundvisning eller prøvetime. Du kan selvfølgelig også kontakte TræningsHuset-Lind eller se lidt på deres hjemmeside:

Så kom nu ud af busken, gør noget godt for dig selv – vi glæder os meget til at byde dig velkommen i gruppen.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.819 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her