Boblberg logo
Vær med til at skabe fællesskab

Vær med til at skabe fællesskab

Vi har brug for dine ideer!

Museet Alhambra på Frederiksberg skal i gang med at planlægge sommerens udendørs arrangementer - og dertil har vi brug for din hjælp. Museet ønsker at danne ramme for endnu flere festlige, folkelige og fornøjelige arrangementer i den dejlige have på Allégade foran museet.

En lille gruppe borgere har sammen med museet stået for planlægning og udførsel af nogle af vores mest populære arrangementer i 2018/19 : Bakkesangerinder i haven til arrangementet "Ølfest, Sang og Bægerklang", foredrag om "Den Kulturradikale Revy i 1960érne", historisk høstfest "Leg i historien", hvor 600 gæster deltog i løbet af dagen og "Valentins Maskerade" i anledning af Valentins dag.

Alt sammen fantastiske arrangementer, hvor folk på kryds og tværs i alle aldersgrupper fik snakket og grinet sammen. Det vil vi gerne have mere af og derfor har vi brug for dig!

Så brænder du inde med gode ideer, der kunne passe godt ind i Alhambra - Museet for humor og satires profil, eller kan du bare godt tænke dig at indgå i et kulturelt fællesskab omkring planlægning af aktiviteter for andre, så meld dig under fanerne her hos os.

Alle aldre, alle køn og alle nationaliteter er velkomne.

Det handler om fællesskab!

Vi glæder os til at møde dig.

Kontakt formidlingsinspektør Cecilie Monrad

cmo@frederiksbergmuseerne.dk

Alhambra - Museet for Humor & Satire

Allégade 5

2000 Frederiksberg

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.974 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her