Boblberg logo
Helle Team Tramp

Helle Team Tramp

Helle Teamtramp er en selvstændig og uafhængig sportsforening, som arbejder med trampolinspring..

Vi holder til i Helle Hallen, som ligger i Vrenderup, Varde Kommune - se www.hellehallen.dk

Helle Teamtramp er medlem af GymDanmark, som afholder Dancup og DM i trampolinspring - og vi er medlem af Jysk trampolin Sammenslutning, som afholder Jydekop fire gange om året - se www.jydekop.dk

Den gode historie

Helle TeamTramp blev stiftet den 16. april 2016 med baggrund i, at Maiken og Sofie og deres træner Susanne manglede en mulighed for at springe trampolinspring på højt niveau. De to unge piger foreslog, at vi lavede en forening, og det gjorde vi så.

Rygterne om, at to unge piger havde startet deres egen forening, bredte sig i Syd- og Sønderjylland. Vi blev nomineret til Danskernes Idrætspris og vandt afstemningen i Område Syd med overvældende 52 procent af stemmerne. Det blev dog ikke til en finaleplads, men vi var glade for omtalen.

Vi modtog Månedens Skulderklap fra Sydbank og Jyske Vestkysten i februar 2017 sammen med en check på 1000,- kr. Det er en anerkendelse, som vi er rigtig glade for.

I august 2016 startede vi et trampolinhold med 12 springere. Siden har foreningen udviklet sig, og vi er nu ved udgangen af 2019 to hold med i alt 42 springere.

Det skyldes ikke mindst en meget aktiv bestyrelse, som medvirker til et fantastisk sammenhold. Den gode stemning er drivkraften i foreningen.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.265 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her