Boblberg logo
Spurvene

Spurvene

Spurvene Touring Club har siden 1981 været samlingssted for motorcykelentusiaster i alle aldre. Vi hører således til blandt de ældste MC klubber i København. Spurvene startede op i et klasseværelse på Lundtofte skole de første år. De sidste mange år, har vi dog haft vores eget klubhus Reden", hvor vi mødes og hygger når vi ikke kører tur.

I Spurvene kører vi ikke med rygmærke. Vores medlemmer tæller både mænd og kvinder med en stor aldersspredning. På motorcykel siden er der også bredt repræsenteret, med diverse MC-mærker, typer, og MC-alder, alle er velkomne.

I Spurvene lægger vi vægt på hygge og godt samvær, hvor medlemmerne kan være med, og engagere sig på det niveau der passer den enkelte. Ture køres i forskellige længde og hastighed så man kan vælge at deltage i arrangementer som passer til ens egen kørestil og interesse. Lange sommerture til Gibraltar eller Rumænien, eller de kortere til Roskilde.

Vi deltager på ture i både ind- og udland, og til træf og arrangementer med andre MC klubber. I vores værksted kan du skrue lidt på din cykel, og/eller få (mange) gode råd af klubkammeraterne. Vi har lifte og dæk maskiner og andet som er praktisk for de fleste motorcykellister. Hvis du er nysgerrig på klublivet kan du se mere i vores galleri, eller i vores Facebook gruppe, hvor alle er velkomne. Du kan se mere, om hvordan man bliver medlem, i fanen medlemskab.

Hvis du kunne tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med klubben, er det relativt simpelt.

Kom forbi på en klubaften og sig hej, og se hvad vi er for en flok. Du kan evt. aftale besøg på forhånd, bare smid os en mail.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.277 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her