Boblberg logo
Richter

Richter

Richter er Gladsaxes nye spillested, som slog dørene op i august 2018. Vi præsenterer en bred vifte af koncerter inden for forskellige genrer, børnearrangementer, Drag Shows samt talks og temaftener.

Richter er de frivilliges sted: det er frivillige, der sætter dagsordenen og tager beslutningerne og det er de frivillige, der får hjulene til at dreje – både før, under og efter koncerterne. Vidste du f.eks. at Richters program er booket udelukkende af frivillige? Eller at det er frivillige, du møder i entréen, garderoben og baren, når du er til koncert på Richter? Richter er noget vi skaber sammen, og uden frivillige, intet Richter!

Hvorfor blive frivillig?

”Richter: For de frivillige, af de frivillige!” Det er devisen, vi arbejder ud fra! Fordi vi stadig er et nyt spillested, er der rig mulighed for at sætte lige nøjagtigt dit præg på Richter, og du kan være med til at udvikle og skabe fremtidens bedste spillested! Du kan få direkte indflydelse på Gladsaxes musikliv, en masse gode oplevelser og så kommer du til at arbejde sammen med nogle skønne og engagerede medfrivillige. Du er med til at sikre, at vores koncerter bliver afviklet med professionalisme og højt humør til glæde for dine frivillige kollegaer, artister og husets gæster.

Som frivillig på Richter får du mange fordele så som fri adgang til koncerterne, sociale arrangementer og rabat i baren, når du ikke er på vagt. På alle vagter får du et måltid mad og drikke.

Kontakt:

frivillig@richter-gladsaxe.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.565 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her