Boblberg logo
Lyngby og Gentofte Gymnastik

Lyngby og Gentofte Gymnastik

Velkommen til foreningen Lyngby og Gentofte gymnastik

Siden 2017 har LG gymnastik med sine godt 4100 medlemmer været Danmarks største gymnastikforening. Vi er frem for alt en glad forening med fingeren på pulsen. Vi tilbyder 150 ugentlige hold, koordineret af mere end 160 engagerede trænere, 100 frivillige forældre, syv dedikerede bestyrelsesmedlemmer og en topprofessionel administration på seks passionerede medarbejdere.

Vi tilbyder hold til dig, der på en sjov måde ønsker at styrke din motorik til en hyggelig ugentlig træning. Og vi tilbyder hold til dig, der er ambitiøs og ønsker at nå langt med din gymnastik på vores Repræsentationshold GymStars, der består af Rep, Junior Rep, Mini Rep og After Rep. Vi arrangerer GymnastikJuleland og Forårsopvisninger, hvor flere af foreningens hold kommer og optræder og viser, hvad de har lært i løbet af året.

I LG er vi vilde med vores værdisæt LEG - Læring, Energi og Glæde. LEG er hovedingrediensen på alle hold for både børn, unge og voksne i stilarterne Akrobatik, Dans, Familiegymnastik, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik & Rope skipping og Springgymnastik. Vi tilbyder hold i Gentofte, Hellerup, Lyngby, Sorgenfri og Virum.

Vi håber på at se dig på et af vores hold, og vi håber at du bliver lige så glad for LG, som vi er!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.251 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her