Boblberg logo
SHOUT Gospel Voices

SHOUT Gospel Voices

SHOUT Gospel Voices er et kor med stor rummelighed, og der er altid plads til flere. Vi er medlemmer af koret fordi vi elsker at synge gospel – af glæde, om glæde og for at glæde. Det sociale samvær sættes højt, fuldstændigt som respekten til hinanden.

Koret ledes af Mads Andersen, samt korets bestyrelse. Bestyrelsen arbejder udelukkende på frivillig og ulønnet basis. Som naturlig følge heraf ønsker vi, at kormedlemmerne deltager aktivt i udførelsen af de praktiske opgaver.

’SHOUT Gospel Voices’ er en del af Græse og Sigerslevvester sognes aktivitetstilbud. Derfor betragtes det som en naturlig del af koraftener, at der bliver holdt en kort andagt, ligesom repertoiret naturligt har afsæt i det kristne evangelium, som er ”gospel” oversat til dansk. Koret deltager ved højmesser i Græse Kirke nogle gange om året, samt ved aftenandagter som koret arrangerer. Der stilles ikke forventning til kormedlemmer om tro eller engagement i kirken, men at man er loyal over for korets tilknytning til folkekirken.

Læs mere på vores hjemmeside.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.938 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her