Boblberg logo
Kolding roklub

Kolding roklub

Rosæsonen starter ved skiftet til sommertid, altså i slutningen af marts måned. Foråret er et godt tidspunkt at starte sin karriere som roer på. Vi afholder rokursus i maj måned, hvor erfarne instruktører introducerer årets nye medlemmer til roning og sikkerhed på vandet.

Men du kan selvfølgelig blive optaget på et hvilket som helst tidspunkt. Hvis du ikke nåede at deltage på et rokursus, så laver vi et specielt forløb for dig.

Hvis du gerne vil tilmeldes, så tag kontakt til én af kontaktpersonerne herunder.

Et rokursus består af en række moduler, og gennem forskellige aktiviteter, der hovedsageligt foregår i bådene på vandet, lærer du rotaget, de kommandoer man anvender under roning og de regler man skal kende, for at roningen kan foregå forsvarligt. Derudover er der krav om, at man kan svømme 300 m.

Du kan sagtens ro i dit almindelige sportstøj som fx løbetøj, men skal huske at tjekke vejrudsigten og medbringe relevant overtøj.

Efter man er blevet oplært i roningens grundregler og principper, og man har roet nogle ture med en instruktør, bliver man frigivet til at ro på lige fod med klubbernes øvrige medlemmer. Når man den første sæson som roer bruger tid på roning, helst to gange om ugen, bliver man hurtigt god til at ro og også glad for at være en del af klubfællesskabet. Som roer kaldes man ”kanin” indtil man døbes en lørdag i september og herefter kan man kalde sig rigtig roer.

De fleste roere deltager efter deres første sæson i klubben i et kortturs-styrmandskursus (se kurser) og erhverver sig retten til at være styrmand i en båd i klubbens daglige rofarvand (se rofarvand).

Kontakt Helle Weihrauch

Mail: h.weihrauch@mail.dk

Tlf: 91333055

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.951 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her