Boblberg logo
Mænds Mødesteder Aalborg-Skalborg M

Mænds Mødesteder Aalborg-Skalborg M

Mænds Mødesteder er et rart miljø, hvor mænd kan være sammen om at lave de ting, der interesserer dem - i deres eget tempo og i selskab med andre mænd. Et gratis tilbud til alle mænd over 18år.

Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Ingen kan ALT, men ALLE kan noget

Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder.

Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.637 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her