Boblberg logo
Kloster Spejderne

Kloster Spejderne

Kom og vær med hos De Blå Spejdere i Løgumkloster.

Oplev:

Kammeratskab

Friluftsliv

Naturoplevelser

Lejrliv

Mad over bål

Personlige udfordringer og udvikling

Samvær med andre spejdere fra hele verden

”Spejder er noget man er og ikke blot noget man går til”, plejer vi at sige, for det handler maget om hvordan du er overfor andre.

Hos Det Danske Spejderkorps (DDS) er vi åbne for alle og vi er ikke forankret i religion eller nationalitet. Hos DDS er alle velkommen og i overensstemmelse med vores Spejderlov respekterer vi alle for det de er og står for.

At være Blå Spejder handler om at opleve og skabe kammeratskab i en gruppe, der skaber spejderoplevelser og afprøver friluftslivet. Spejderlivet er sjovt og udfordrende, når man er sammen om f.eks. at vandre, bygge lejr, lave sjov mad over bål, spille teater, øve 1. hjælp osv.

At være Blå Spejder handler også om at lære, at tage ansvar for sig selv og indgå i et forpligtende fællesskab med kammeraterne og Gruppen. Det er altid udfordrende, når man bestiger et bjerg, rappeller ned ad vægge, eller når man skal bakke hinanden op, fordi hele gruppen får våde og kolde fødder under en naturskøn hejk. Det er derfor Spejderne følges ad!

Når vi i spejderbevægelsen taler meget om kammeratskab, så er det ikke helt tilfældigt. Det giver oplevelser og kammeratskab, at være en del af en spejdergruppe. Hos Kloster Spejderne skabes der nye og langvarende venskaber, hver gang en generation af spejdere starter.

I DDS bestræber vi os på at skabe unge ansvarlige mennesker der til enhver tid kan gå ind og tage.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.151 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her