Boblberg logo
Esbjerg Husflidsforening

Esbjerg Husflidsforening

Esbjerg Husflid er en forening for kreative mennesker, der sætter en ære i at kunne fremstille smukke og velfungerende ting.

Selvom begrebet husflid vækker minder om sysler i petroleumslampens skær, er foreningens medlemmer særdeles gode til at holde sig ajour med det nyeste inden for design og kunsthåndværk.

Foreningen lægger stor vægt på at de enkelte aktivitets grupper fungerer som selvstyrende grupper, hvor man i fællesskab sætter rammerne for den fælles interesse. Der finder ikke egentlig undervisning sted, men det er helt almindeligt, at de mest erfarne hjælper og vejleder de mindre erfarne.

I et vist omfang kan foreningen og grupperne være nybegyndere behjælpelig med maskiner og værktøj, evt. vejlede ved køb af værktøj.

ESBJERG HUSFLIDSFORENING's

formål er at virke for husflidens udvikling og fremgang, og for at fremme forståelsen for husflidens betydning som aktiverende og initiativvækkende fritidsbeskæftigelse.

ESBJERG HUSFLIDSFORENING afholder medlemsaftener, hvor der foruden det hyggelige samvær normalt også er indlagt et foredrag, en demonstration af et husflidsfag eller en anden aktivitet.

Foreningen har en bred vifte af aktiviteter.

Patchwork

Vævning og strikning

Knipling

Strikkecafe

Bogbinding

Violinbygning

Trædrejning

Anstandsdans

Spilemandslaug

Bestyrelsen

Maskinstrik

Aktiviteterne foregår primært i fritidshuset i Kirkegade 51, men vi har også aktivitets grupper på Sløjdhøjskolen. Kontakt bestyrelsen for yderligere information

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.612 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her