Boblberg logo
Smørum Rulleskøjteklub

Smørum Rulleskøjteklub

Velkommen til Smørum Rulleskøjte Klub

Smørum Rulleskøjteklub er medlem af Rullesport Danmark og er en af landets førende rulleskøjteklubber, med nogle af de førende trænere i Danmark. Klubben deltager i mange stævner og træningssamlinger hvert år, både her i landet og i udlandet. Vi underviser i spring, pirouetter, figurløb, show m.m. ligesom du ser på isen. Vort program er det samme som på isskøjter, vi udfører bare de samme ting på rulleskøjter.

I klubben er løberne inddelt i hold fra 1-6 ud fra niveau (med hold 1 som det bedste). Vort mål er at give den rigtige start til alle rulleskøjteinteresserede. Rækker din interesse til mere end kun at lege på rulleskøjter så er SRK den rette rulleskøjteklub.

Smørum Rulleskøjte Klub (SRK) er en klub for alle, der synes det er sjovt at løbe på rulleskøjter. Vi vil gerne give den rigtige start til alle rulleskøjteinteresserede.

SRK er både for piger og drenge og vi har rulleskøjter fra str. 25 og opefter. Du starter som spirer og leger med skøjterne på. De første par gange er gratis, så man kan se om det er noget der fanger interessen, herefter sker indmeldelse i klubben og skøjterne kan lejes. For dig der gerne vil lære mere om kunstrulleskøjteløb, bliver der undervist i sololøb med piruetter, spring og dansetrin. Du vil også lære at løbe figurløb, og sammen med de andre løbere kan I løbe forskellige shows.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.255 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her