Boblberg logo
Brøndby Kajakklub

Brøndby Kajakklub

Brøndby Kajakklub (BRKK) har hjemme i Brøndby Havn ud til Køge Bugt og søerne i Køge Bugt Strandpark, der er vores daglige rovand.

I klubben møder du hav- og tur-kajakroere, der sætter pris på at dyrke deres fritidsinteresse i en klub, hvor der er plads til alle med en hyggelig og social omgangstone. Vi ror året rundt.

Som medlem af Brøndby Kajakklub har du adgang til vores mange klubkajakker og nødvendigt kajakudstyr, så du kan deltage i de små hverdagsture på vandet, eller melde dig til endags- og weekend-turene, som hen over sommeren tager dig rundt i ind- og udland, for at nyde de mange dejlige steder, hvor det er muligt at sejle kajak. Om vinteren træner vi i svømmehal én gang om ugen. Og har du din egen kajak, har vi også plads til den.

I klubhuset er der, ud over gode omklædningsfaciliteter også et rart klublokale, hvor vi kan samles, og et motionsrum med ro-ergometre og en kajak-ergometer, motionscykler, vægte og træningsmaskine, hvis det ikke lige passer med at komme på vandet.

BRKK drives af frivillige og engagerede medlemmer, som gerne vil give dig en rundtur i klubben og fortælle dig mere om, hvad klubben kan tilbyde dig.

Se mere på www.BRKK.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.134 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her