Boblberg logo
Halsnæs Danseforening

Halsnæs Danseforening

Pardans - kom og oplev glæden ved at danse. Vil du lære og/eller blive bedre til at danse de kendte standard - og latindanse, få god motion til dejlig musik og have en hyggelig aften i selskab med andre rare og lattermilde mennesker?

Salsa - Kom og oplev salsaens glæde, rytme, musik, kultur, føring og dens mange dansefigurer.

Foreningen lægger vægt på, at der udover dansen skal være plads til socialt samvær og hygge. Ved undervisningen får du lært grundtrinene i de kendte danse fra "Vild med dans". Du vil blive instrueret i forskellige variationer til de forskellige danse.

Der vil også være rig mulighed for at øve sig på danseaftnerne, så hvis du danser med fødderne under bordet, men ikke tør gå på gulvet, så grib chancen til at få sat trinene på plads.

Hvis du allerede kan danse, og har lyst til at lære noget mere, så grib chancen for at mødes med andre danseglade hver mandag eller torsdag.

Det er vores mål gennem dansen at have det sjovt, få god motion og hygge os sammen. Har du ikke en dansepartner fra sæsonens begyndelse, så mød op alligevel, så kan vi sammen forsøge at finde en partner til dig.

Til dig der aldrig har danset før - eller som har prøvet en enkelt gang og som ønsker at genopfriske grundtrin.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.251 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her