Boblberg logo
Liseleje & Omegns Motionsklub

Liseleje & Omegns Motionsklub

Liseleje & Omegns Motionsklub -eller LOMK – er en klub hvis formål er at udbrede kendskabet til løb og motion, og at gøre det muligt for medlemmerne at dyrke dette, samt at tilbyde medlemmerne et socialt samvær omkring disse aktiviteter.

LOMK vil bl.a. forsøge at motivere løbere igennem fællestræning, men på forskellige niveauer fra nybegynderen til den mere erfarne løber.

LOMK er ikke kun for løbere. Vi hilser meget gerne andre motionister velkomne i klubben.

Eksempelvis er vores område særdeles velegnet til vandreture på og udenfor de afmærkede ruter, hvorfor vi gerne står til rådighed som samlingspunkt for de der ønsker at bevæge sig lidt langsommere end løberne.

LOMK vil med tiden på hjemmesiden have information om at komme i træning til at løbe diverse strækninger. Vi vil give eksempler på løbeprogrammer, men også komme med diverse råd til den rigtige kost op til et løb.

Vi er ikke en håndbold eller fodboldklub med trænere ansat, men drives udelukkende på frivillig basis og vi modtager derfor meget gerne frivillige kræfter, som vil hjælpe med en eller anden form for ekspertise i klubben –især omkring træning, kost og forebyggelse af skader har vi behov for hjælp og input. Ideer eller hjælp til vores hjemmeside er også meget velkomment.

Bestyrelsen er ligeledes frivillig og udgør lige nu en stor del af “ekspertisen” i foreningen, hvorfor alle input og al hjælp som nævnt bydes velkommen.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.091 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her