Boblberg logo
HØJ Håndboldklub

HØJ Håndboldklub

HØJ er fremfor alt en håndboldklub

- og det betyder at herre, dame, ungdom, bredde og elite udspringer af en samlet helhed. En helhed der bygger på nogle grundlæggende værdier

Rummelige:

HØJ rummer alle kulturer, og alle kan være med uanset baggrund og færdigheder.

Ansvarlige:

Medlemmerne er en del af sammenholdet i hele klubben og man lærer at drage omsorg og tage hensyn til hinanden. Ligeledes er frivilligt engagement fra alle i klubben et væsentligt element i vores ansvarlighed.

Udviklende:

Uddannelse og udvikling af kompetencer er vigtige elementer. Vi uddanner og dygtiggør spillere, trænere og ledere internt i klubben – både børn og voksne. Det gælder såvel sportslige som foreningsmæssige, sociale og faglige færdigheder.

Samlingssted:

Vi er mere end en håndbold klub. Vi er et socialt samlingssted for både spillere og deres familier. Vi ønsker, at alle involverede har lyst til at være sammen - også ud over egen træning og kamp.

Kvalitetsbevidste:

Alle, der møder HØJ – både i kamp, til HØJ stævner og rundt omkring i andre sammenhænge, vil altid føle, at vi leverer HØJ kvalitet. Det gælder både fx madvarer og socialt samvær.

Synlige:

Vi ønsker at være synlige både i forhold til vores egen ”familie”, i forhold tilkommunen og i forhold til forskellige udvalg og forbund. Vi tager et aktivt ansvar på vegne af sportsudøverne i den politiske verden.

Vi tilbyder håndbold fra baby gennem U6/8, samtlige ungdomsårgange, senior og oldboys/girls.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.608 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her