Boblberg logo
GBK

GBK

Er du begynder eller let øvet tilbyder GBK 16 x intensiv træning med træner så du kommer ordentligt igang med din badminton. Da de fleste deltagere kommer alene er der også mulighed for at finde nogle på dit eget niveau at dele bane med efterfølgende.

Har du spillet tidligere og kunne du tænke dig at spille på et af GBKs Senior-,­ Veteran-, 50+, eller 60+ hold kan du kontakte GBKs kontor – på gbk@gbk.dk – for at aftale en tid, hvor vi kan møde dig, se hvordan du spiller og aftaler hvilke hold og muligheder der passer bedst til dig. Vi vil nemlig gerne placere dig på den rigtige træning/hold fra begyndelsen.

Senior 4-6­ samt Veteran 1­-2 træner tirsdag og/eller torsdag aften – de resterende holdspillere træner søndag eftermiddag.

Tirsdag 21:00-22:00

Torsdag 20:00-22:00

Søndag 15:00-17:00

Er du på eliteniveau bedes du kontakte elitespillerudvalgsformanden direkte.

Er du i første omgang ikke interesseret i træning men bare ønsker at spille på en fast bane hver uge så kontakter du kontoret på tlf.: 3965 0400 eller mail gbk@gbk.dk.

Ungdomsspillere bedes kontakte kontoret for nærmere aftale.

I GBK har du stor mulighed for hurtigt at blive en del af klublivet.

På første sal har vi en restaurant/cafe, hvor du kan mødes med andre spillere i baren eller over lidt mad og der er mulighed for at følge med i sportsudsendelser i TV­-hjørnet eller bare slappe af efter dagens motion.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.699 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her