Boblberg logo
Vær med til at gøre en forskel

Vær med til at gøre en forskel

Velkommen til Mariagerfjord Lokalforening:

Red Barnet Mariagerfjord er en lokalforening, hvis mission og evige fokus er at støtte vore lokale børn til et bedre børneliv. Nedenfor har vi beskrevet vore 2 store lokale tiltag, hvor vi mangler frivillige til.

Familieklubben:

Familieklubben henvender sig til familier der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag og har brug for støtte til at igangsætte aktiviteter for familien.

Vi arrangerer og deltager sammen med vores frivillige, på forskellige oplevelsesture for børn og deres forældre i lokalområdet ca. en gang om måneden. Alle frivillige bliver kvalificerede via uddannelsesdage ved Red Barnet samt på interne kurser på vores frivilligmøder. Fokus er her at styrke vores frivilliges kompetencer i mødet med børn og deres familie i Familieklubben. Der er 40 medlemmer i vores familieklub.

Har du lyst til at være frivillig på dette projekt eller er du en børnefamilie, der ønsker mere information kan der rettes henvendelse til klubleder Bente Buhl tlf 60 80 75 09. Som frivillig skal du kunne deltage i 6 aktiviteter om året, som altid foregår i weekenden.

Aktiv sommerlejr for børn:

Red Barnets lokalforening i Mariagerfjord tilbyder lokale udsatte børn sommerlejr i en af de sidste uger i skoleferien for 8-12 årige børn. Der er plads til 20 drenge og piger på lejren samt skal familien være bosiddende i Mariagerfjord Kommune. Der deltager ligeledes ca 12 frivillige, der alle har været på forberedende kursus inden. Det er gratis for børnene at deltage på vores børnelejr. Hvis du er interesseret i at vide mere om frivillig på vores sommerlejr for børn, da kontakt gerne vores formand Janne Jensen tlf 60219550

Vi er netop nu 25 frivillige, som er tilknyttet forskellige tiltag i vores forening. Eneste krav er at du skal være fyldt 18 år samt har alle vi frivillige en børneattest :-)

Send mail:

Mail : mariagerfjordlokalforening@redbarnet.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her