Boblberg logo
Naturlandet Falster

Naturlandet Falster

Kom helt tæt på Falsters natur på hesteryg

?På Falster er der mulighed for et hav af forskellige oplevelser til hesteryg, fra nord til syd, og øst til vest, langs kysten, gennem massevis af skove, samt ad de små veje gennem det idylliske herregårdslandskab.

Bavnehøj Fritidsområde (4 km)

Ved Bavnehøj har du mulighed for en hyggelig ridetur langs fritidsområdets stier. Undervejs kan du se Falsters højeste punkt, gravhøjen Bavnehøj, og der er nærliggende faciliteter såsom parkeringsplads, fuglekiggerhytte, grillhytte, primitivt toilet og shelterpladser. TREC-banen kan også frit benyttes uden betaling, læs mere herom på banens egen side.

Riderute Corselitze Mellemskov (4 km)

Ruten i Corselitze Mellemskov er på cirka 4 kilometer og kan startes ved enten Strandhuse eller Donnemosevej. Ruten egner sig godt til en kort hyggelig skovtur. Der skal købes dags- eller årskort hos Corselitze for at anvende ridestierne deres skove, besøg deres hjemmeside for mere information.

Ridetur Havløkke – Ulslev (5 km)

Tag på strandtur med din hest ved Ulslev Strand, og rid ud i Østersøens bølger. Det er tilladt at ride på stranden hele året undtagen af juni, juli og august, hvor man må nøjes med at ride på den kystnære Strandvej, af hensyn til badende strandgæster. Ruten er på cirka 5-6 kilometer, alt efter om man kommer ud på stranden eller ej.

Riderute Corselitze Østerskov Nord (10 km)

Riderute Corselitze Hovedskov (11 km)

Riderute Vennerslund (21 km)

Kom ud på en dejlig lang ridetur gennem Vennerslunds skove med udsigt til Guldborg Sund. Undervejs får du mulighed for at se det smukke Vennerslund Gods. Der er parkeringsmuligheder ved Vilhelmsdal Ridecenter, hvor du skal købe dagskort til ruten

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.595 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her