Boblberg logo
Prana Yoga Shala

Prana Yoga Shala

The glorious presence of breath and life

Yoga er så utrolig mange ting i dag. Det kan være at svede i et varmt rum og presse sine muskler og måske led til det yderste. Det kan være en livsstil, der omfatter dyre leggings, æteriske olier og fotogen matcha latte. For nogle er yoga bare en god måde at mindske rygsmerter på. Eller muligheden for en god, lang lur. For andre er yoga mystisk.

Hos Prana Yoga Shala er yoga først og fremmest en invitation til en vende opmærksomheden mod alt det, du sanser. Fra luften mod din hud og kroppens arbejde, når den udfordres, til bevægeligheden, der åbenbarer sig som en gave, når du giver kroppen tid.

Vi er som den eneste skole i Danmark godkendt af Yoga Alliance, verdens største yogaorganisation, til at undervise både en basisuddannelse (200 timer) og en overbygningsuddannelse (300 timer), og hos Prana kan du derfor være sikker på altid at få en kyndig guiding og vejledning, uanset om du er nybegynder eller en garvet yogi. Til gengæld er vi hverken særlig mystiske eller traditionsbundne. Vi holder af yoga, der er styrkende, åbnende, afspændende og ganske ofte legende, og vi er ikke bange for at udforske metoder og øvelser fra andre bevægelsesformer på vores klasser, hvis vi tror, at de vil gavne dig. Hos os hører du kort sagt aldrig: “Det siger traditionen”. Til gengæld vil du tit blive spurgt: “Hvad siger din krop?”

En enkelt ting vi har med os fra traditionen er en del af vores navn: En yoga shala er simpelthen et hus, hvor man laver yoga, eller endda et yogahjem. Vores navn signalerer, at det hos os er yogaen, det drejer sig om. Vi har ikke en livsstilsbutik med dyrt yogatøj, ikke en lounge og ikke spa-agtig omklædning. Vi har bare virkelig, virkelig god yoga.

Det betyder også, at du ikke behøver at lede på siden her efter slagtilbud og gratis klasser: Vi tilbyder ikke gratis yoga hos Prana, for vi lægger masser af energi i hver eneste klasse, vi underviser. Til gengæld er vores priser rimelige, og vores hold små nok til, at alle kan få den hjælp, der er brug for. Og hvis du simpelthen ikke har rum på budgetkontoen til yogaklasser i en periode, kan du bruge vores gratis videoer, som vi laver nye af ca. en gang om måneden. Vi vil nemlig gerne have, at alle, der har lyst, kan føle sig som en del af vores dejlige fællesskab og yogahjem i Magstræde!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.959 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her