Boblberg logo
Tybjerg Gymnastikforening

Tybjerg Gymnastikforening

Mange af Jer har allerede stiftet bekendtskab med foreningen tidligere år. For andre er bekendtskabet nyt.

Vi håber, at vi med denne velkomst hilsen kan give Jer et indblik i Tybjerg Gymnastik Forenings forventninger samt anden eventuel nyttig viden.

Vores instruktører glæder sig til at lære fra sig. - Og forhåbentlig kan deres glæde ved gymnastikken blive givet videre til jer børn og forældre.

Er det første år, man går til gymnastik, er det spændende om interessen vækkes!

Foreningen og instruktørerne forventer, at alle deltager aktivt. Hvis børnene gang på gang siger, at de ikke vil være med og skal hentes ind fra sidelinien, tager det tid fra de børn, som kommer for at være aktive. Så kan vi se, at jeres børn ikke trives med gymnastikken, vil I blive informeret. Dette for at vi sammen kan finde ud af, om det er bedre at prøve næste år.

For de fleste børn er det bedst, at forældrene ikke sidder i gymnastiksalen under træningen. Det er fristende at søge væk fra undervisningen. Vi er selvfølgelig indforstået med, at børn har forskellige behov – som forældre kender I dem bedst.

En drikkedunk kan være en rigtig god idé at medbringe. Omvendt kan det også være meget forstyrrende. Instruktørerne vil derfor, inden gymnastiktimen begynder, indsamle drikkedunke og i løbet af timen lave én fælles drikkepause.

I gymnastiksalen er der varmt om sommeren – og koldt om vinteren! Inden det bliver alt for køligt, er det derfor en rigtig god idé at anskaffe sig et par gymnastiksko. Bare tæer kan gå an så længe, det ikke er alt for koldt – strømpesokker er alt for glatte!

Vi beder til, at I ikke færdes med udendørs fodtøj i gymnastiksalen. Desuden beder vi til, at alle vil respektere skolens regler om færdsel med fodtøj. Så sæt gerne det udendørs fodtøj inden i går op af trappen – evt. anvend skolens blå futter.

Sidst i marts plejer vi at slutte sæsonen af med lokalopvisning. Hvis vi vælger det igen (vi er jo kun 2 hold lige nu) håber vi, at alle gymnaster deltager – og at forældre, bedsteforældre og andre interesserede kommer og kigger. Entréen til lokalopvisningen går bl.a. til leje af sal, redskaber og løn. Det er blevet tradition, at dagen afsluttes med fællesspisning og fri leg.

Har I spørgsmål, ros eller ris til foreningen eller instruktørerne, er I altid velkomne til at kontakte os.

Vi håber I alle glæder jer til gymnastikken – det gør vi!

På vegne af Tybjerg Gymnastik Forening

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.273 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her