Boblberg logo
GOK - Randers

GOK - Randers

Bevægelseslære i varmt vand

GOK Randers har almene træningshold i 34 gr. varmt vand. Vi har ingen deciderede handicaphold, da vi mener vores undervisning er for alle, både handicappede, gravide, og raske personer, samt damer og herrer på samme hold. Alle er velkomne.

Bevægelseslære i 34 grader varmt vand

Der vil være en grundig opvarmning af muskler og led, fokus på at pulsen kommer op og træning af forskellige muskelgrupper.

Undervisningen varetages af fysioterapeut / psykomotorisk terapeut og tilrettelægges specielt med henblik på personer med bevægelseshandicap. Undervisningen foregår på hold og er generel, der er således ikke tale om individuel træning eller behandling. Raske personer kan også deltage for at holde kroppens funktioner vedlige. Er man i tvivl om, hvorvidt ens helbred kan tåle det varme vand, bør man under alle omstændigheder kontakte egen læge. Deltagelse sker på eget ansvar. Det er altid en god idé, at drikke rigeligt med vand i forbindelse med undervisningen.

Fri bevægelse af krop, sind og sjæl

Fri bevægelse af krop, sind og sjæl med fokus på øget bevidsthed i 34 gr. varmt vand. Vi arbejder med forskellige rytmer og benytter forskelligt inspirerende musik.

Bevægelse i det varme vand giver stor bevægefrihed og et rum til stor fordybelse. Vi danser os ind i forskellige rytmer og temaer for at vække vores grundlæggende natur, smidiggøre krop, intuition og fantasi. Dansen giver mulighed for at vække vores livsenergi og hjælpe os til at slippe de kropslige, sindslige og spirituelle begrænsninger, som forhindrer os i en dybere essens-kontakt.

Bevægelsen kan være tempofyldt, livfuld, give afspænding og meditation, samt give energi og virke helbredende på splittelsen mellem krop, sind og sjæl. Der vil altid være plads til. at deltageren kan bevæge sig med respekt for de kropslige hensyn der måtte være.

Vi starter hver gang i det varme vand med en delerunde og slutter på samme vis - så der kommer vidner med på bevægelses-oplevelsen.

Stress og uro i nervesystemet

For dig der mærker uro og stress og ønsker at lære, hvordan dit nervesystem fungerer og muligheden for at berolige det.

Vi arbejder med dybderne i dig og stressforløsende øvelser i det varme vand.

Du får undervejs viden om (undervisning) i, hvordan dit nervesystem fungerer upåagtet af din viljes kontrol og får dermed viden om, hvilke tiltag du kan gøre for at aktivere og berolige dit nervesystem.

Undervisningen vil forsøges tilrettelagt ud fra deltagernes behov og ønsker.

Håber er, at du har et ønske om og en nysgerrighed på, at lærer dig selv og dit nervesystem bedre at kende og hvor det kan bevæge dig hen.

Underviseren har deltaget i fordybende webinars med amerikaneren Deb Dana, som er velbevandret indenfor Polyvagal teori (nervesystemets bevægelse).

Det er altid en god idé, at drikke rigeligt med vand i forbindelse med undervisningen.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.879 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her