Boblberg logo
FOF Randers-Mariagerfjord

FOF Randers-Mariagerfjord

FOF Randers flyttede i 2002 deres administration og undervisningslokaler ned i det hus, hvor Randers Kunstskole havde været placeret siden 1981 for at samle så mange aktiviteter som muligt. Bygningen blev afleveret færdigrenoveret den 20. april samme år.

Oppe under taget er der indrettet 2 meget smukke malersale til Bifrost - FOF´s Kunstskole for udviklingshæmmede og aftenskolekurser på FOF.

På 1. sal er der indrettet undervisningslokaler, en foredragssal og 2 sale til pilates for små og større hold. Det er også her reformer- og rehabtræning foregår.

I gadeplan finder du administrationen, undervisningslokaler, Glassalen, Keramikerværksted m.m. I Glassalen samles vores undervisning i yoga, bevægelse og afspænding.

Bygningen er handicapvenlig, idet huset er udstyret med elevator.

Pladsen foran skolen blev afleveret juni 2004. Der er parkeringsplads til området syd for bygningen, med stiforbindelse direkte til FOF.

Transport

- Linie 14 kører på Toldbodgade med stop ved Moltkesgade - 100 m fra FOF

- Linie 6 kører på Udbyhøjvej med stop før Tøjhuset. Stien fører ned til Lorentzgade - herfra ca 400 m.

- Fra Østervold ad Stemannsgade og Niels Ebbesens Gade er der ca. 900 m.

Har du svært ved at læse eller regne?

Kontakt FOF, da vi udbyder gratis undervisning i dansk og matematik, samt ordblindeundervisning.

Undervisningen foregår i såvel dag- som aftentimer. Kontakt forstander Michael Kull på mobil 28 11 63 64.

Den almindelige folkeoplysning

Her er vi altid åbne for nye idéer - et nyt fag eller en ny workshop eller lignende. Send os en mail med din idé på mk@fof-randers.dk.

FOF afholder mange kurser i dag- og aftentimerne i varierende omfang. Der er undervisning i de traditionelle folkeoplysende fag som sprog (engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og russisk ), højskolefag som litteratur, historie, bevægelsesfag som bl.a. yoga, afspænding, yoga, Tai-chi, ryghold og meget andet, naturfag som jagttegn, svampekurser og kretative fag - bl.a. syning, glas, sang og musik og meget mere - som alt sammen fremgår af hjemmesiden.

Kunstskolen Bifrost

Bifrost er en kunstskole for udviklingshæmmede, som har til huse på FOF.

Bifrost er et dagtilbud, hvor der undervises i tegning, maleri, modellering og skulptur samt grafik. Kunstskolen Bifrost har plads til 21 elever, som kan gå på skolen i 1-2 år. Talentfulde elever kan fortsætte ud over en 2 årig periode. På skolen er ansat 5 lærere som alle er aktivt udøvende billedkunstnere sideløbende med undervisningen. Der er undervisning hver dag fra kl. 9-14.30.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.575 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her