Boblberg logo
Yoga Being

Yoga Being

Byens hyggeligste yogaskole. Kom som du er, ALLE kan have stor glæde af yoga. Du behøver hverken at være smidig, eller at investere i smart yoga outfit. Essensen i Yoga er at finde indre ro. Når du dyrker yoga kommer du ud af hovedet og ned i kroppen. Du bliver mere nærværende, og får øjnene op for alle de små mirakler livet er fuldt af. Glæd dig til at få det bedre, både fysisk og rent mentalt.

Alle vores yogalærere har Yoga Beings to-årige uddannelse bag sig, og har siden videre uddannet sig indenfor hver deres interessefelt, fx Yin, Fascia Flow, Trauma Healing, Restorativ og Nada (lydhealing) Yoga. Vi er specialister i Yoga Therapy, kunsten at bruge yoga målrettet til at reducere smerter, sygdomme og skavanker. Gennem årerne har vi set hvordan selv langvarige symptomer og smerter kan bedres, bare ved én yogatime om ugen. Vi har mange små hensyntagende hold for ryg, lyske, skulder og nakke problemer. Lider du af stress, vil du have stor glæde af vores måde at arbejde med nervesystemet på.

Yoga Being er grundlagt som ”Kreativ Yoga” i 1976, lang tid før yoga blev ”talk of the town.

”Vi tror selv, at hemmeligheden bag vores langtidsholdbare formel er, at vi går op i kvalitet, og at der er plads til alle hos os. Vores yogaskole ligger lige ved søerne i en stille sidegade til Gl. Kongevej med udsigt til grønne trækroner. Lokalerne emmer af hygge og atmosfære og vores to yogasale er udstyret med bløde futon yogamåtter, så du ligger behageligt i afspændingen.

Så har du gået og overvejet, om yoga er noget for dig? Så kom forbi Yoga Being og få en tryg og god start. Du er velkommen uanset om du er stiv som et bræt eller har stress og ikke har den perfekte yoga-krop.

• Yogahold alle ugens dage med studie/ledig/pensionist rabat

• Spændende weekend kurser, foredrag og events

• 2-årig yogalærer uddannelse

• Yogarejser til Grækenland og Goa se www.yogaworkshop.dk

Her finder du en kort beskrivelse af vores yogatyper:

Hatha Yoga er den yogaform de fleste kender og den som er mest udbredt. Vi arbejder med forskellige stillinger og kommer hele kroppen igennem. Hos os kan alle være med, vi tager individuelle hensyn til netop dig og din krop.

Hatha Yoga/Restorativ her arbejder vi med forskellige stillinger fra Hatha Yoga og nogle længere afspændingssekvenser, hvor din krop støttes op med puder, så du ligger helt afslappet i stillingen. Hver time rundes af med en dybdeafspændenede meditation guidet af underviseren.

Skavanka Yoga her er der plads til alle uanset hvilken skavank din krop måtte have. Vi arbejder med yogaen på en terapeutisk måde og bruger dens stillinger til at løsne op i muskler og spændinger, ligesom vi hver gang afspænder hele kroppen i en dybdeafspændende meditation.

Wake up Yoga taler nærmest for sig selv. Gennem dynamiske yogastillinger vækker vi kroppen og går den klar til en ny dag. Vi strækker og styrker, spænder op og spænder af. Kom godt i gang med din dag med Wake up Yoga.

Chakrasang her synger vi musikkens skalaer, som korresponderer med kroppens chakraer. I Chakrasang kan du opleve tonernes helende og justerende effekt på hele energisystemet.

Nada Yoga betyder lydyoga og her søger vi foreningen mellem krop og sind, og mellem lille sjæl og store sjæl gennem praksis med lyd. Vi lytter til lyd og til stilhed, frembringer lyd, og mærker vibrationerne i kroppen og i rummet mellem os.

Yin Yoga er en langsom men stadig fysisk krævende form for yoga. Her kobles traditionelle indiske yogastillinger med visdom fra kinesisk medicin. Gennem særlige stillinger som stimulerer kroppens meridianbaner (energibaner), balancerer vi kroppen og de indre organer.

Yoga Fascia Flow er yoga for dit bindevæv. Vi arbejder med en lille dynamisk serie, der varierer fra gang til gang, og slutter af med slow yoga og afspænding.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.693 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her