Boblberg logo
Hot Yoga Studio

Hot Yoga Studio

VI TALER MINDRE – VI SVEDER MERE

OM HOT YOGA COPENHAGEN

BLIV SET OG PLEJET

Yoga er godt for velvære og helbred. Vi følger op på hvert enkelt medlem, selvom vi har 70 yogatimer om ugen. Vi lægger mærke til dine fremskridt og mulige udfordringer, og tager hensyn til eventuelle skader eller ubehag, som du måtte have. Du vil nok først starte med at føle dig godt tilpas, og se din egne fremskridt efter 3-10 yogatimer. Vi er her for at hjælpe dig med dine fremskridt.

experienced-teachers-100×100

VORES CERTIFICEREDE, OMSORGSFULDE OG DYGTIGE UNDERVISERE

Vi tilbyder personlig træning med højt kompetente yogalærere. Vores lærere er her for at guide dig gennem din praksis og din personlige udvikling – både fysisk og spirituelt. De er ikke kun uddannet i yoga, men er også grundigt uddannet i anatomi, fitness og meditation. Hver og én af vores lærere gør alt hvad de kan for at tilbyde skræddersyet hjælp til hvert enkelt medlem i timen.

quality-100×100

STANDARDFACILITETER I STUDIET

Vores studie har ikke kun har de mest nødvendige faciliteter, det er samtidigt et sted, som giver dig rum hvor du kan slappe af, fokusere og opnå velvære. Vi ønsker at give dig de bedste rammer for en både en fysisk og emotionel udlevelse af yoga.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.414 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her