Boblberg logo
Dds - 2. Absalon Gruppe

Dds - 2. Absalon Gruppe

OM 2. ABSALON

2. Absalon består af to grupper. Sct. Michaels Flok som holder til på Østerbro i København og Stasevanggruppen som holder til i Absalonhus i Kokkedal.

Børnene er aldersintegrerede, og vi har dem i alderen 6-14 år, hvor vi rent opgavemæssigt differentierer sværheds- og frihedsgraden for børnene. Det vigtigste fundament i det daglige arbejde er, at børn leder børn. Børnene er opdelt i patruljer, og den ældste med mest spejdererfaring er patruljeleder og har ansvaret for, at patruljen fungerer. Patruljen skal selv søge at løse de problemer, der opstår. De ny i patruljen lærer af de ældre og mere erfarne. Patruljen fungerer som en helhed, hvor de er sammen om alt.

I 2. Absalon arbejder vi med blandede drenge- og pigepatruljer. Patruljelederne ledes af voksne ledere, der samarbejder med en gruppestyrelse, bestående af forældre. Gruppestyrelsen har til opgave at hjælpe lederne med de administrative opgaver i gruppen.

På tur

Fortrinsvis beskæftiger vi os med oplevelser i naturen. Disse får vi ved at tage på lejre i ind- og udland. Det kan enten være: standlejre hvor vi opbygger en lejrplads med alle tænkelige hjælpemidler, alt lavet i rene naturmaterialer, vandrelejre hvor vi går fra sted til sted, eller f.eks. kanoture, hvor vi sejler fra ø til ø.

De ugentlige møder

Her lærer børnene de traditionelle spejderting, de skal kunne, for at vores ture kan blive så gode som muligt. Men vi beskæftiger os også med et utal af andre aktiviteter. Bl.a. kan følgende aktiviteter være noget, børnene kommer til at beskæftige sig med: Varmluftballon, elektronik, sjove eksperimenter med fysik og kemi, bygning af vandrutschebaner og sæbekassebiler, gipsmasker, dragebygning, afstøbninger af dyrespor, førstehjælp, eventyrløb og meget mere.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.255 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her