Boblberg logo
Aktiv 92

Aktiv 92

Foreningen blev stiftet i 1992, og havde fra starten stor tilstrømning. Aktiviteterne foregår om formiddagen i Arena Randers lokaler (tidl. Randershallen). Vores kontor findes i kælderen ved siden af fitnesscentret. Vores telefonnr. er 26 45 58 82, og vores åbningstid på kontoret er mandag-tirsdag-onsdag 9,00 – 11,30. Det er også kun i kontorets åbningstid at telefonen besvares.

Foreningen kunne fra starten tilbyde Fitness, Gymnastik, Aerobic, Badminton, Rulleskøjteløb, Bueskydning, dart, Bowling og stavgang til en overkommelig pris pr. måned for ubegrænset træning.

Med tiden forsvandt Motionscentret, stavgang og bueskydning i vores forenings regi.

Dette har medført en radikal nedgang i medlemsantallet, samt en ændring af , hvor nu næsten alle medlemmer er over 60 år.

Randers Idrætshaller renoverede deres motionscenter, og ville selv stå for opkrævningen af betalingen for at dyrke fitness i Arena Randers.

Mange af vore ældre/tidligere medlemmer valgte at fortsætte med at dyrke styrketræning m.v. i det renoverede motionscenter.

Prisen for at deltage i Aktiv 92`s kørende aktiviteter er 80 kr. pr. måned for ubegrænset træning, når aktiviteterne tilbydes

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.598 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her