Boblberg logo
Løgumkloster Borgerforening

Løgumkloster Borgerforening

Velkommen til Løgumkloster Borgerforening

Løgumkloster Borgerforening blev stiftet d. 7. marts 2007 med det mål at danne et samlingspunkt og talerør for borgere i Løgumkloster. Foreningen har følgende formål:

•At skabe glæde ved at bo i Løgumkloster

•At værne om Løgumklosters særpræg

•At understøtte Løgumklosters interesseområder

•At tilbyde at være fælles talerør for Løgumkloster

Disse formål blev vedtaget på den stiftende generalforsamling danner således det overordnede grundlag for foreningens virksomhed.

Foreningen ledes af en bestyrelse på 7 personer, og aktiviteter i foreningens regi organiseres i arbejdsgrupper, i hvilke foreningens medlemmer inviteres til at deltage.

Foreningens medlemmer holdes informeret om aktiviteter i foreningens regi igennem nyhedsbreve og mødeaktivitet. Endvidere vil borgerforeningen informere via sine undersider på www.loegumkloster.dk.

Indmeldelse i Løgumkloster Borgerforening kan ske skriftligt på foreningens indmeldelsesblanket, eller ved at fremsende anmodning om medlemskab pr. e-mail.

Anmodningen skal indeholde navn, adresse, telefonnummer, e-mail til mailadressen kasserer@loegumkloster.dk. Efterfølgende vil man modtage en opkrævning på det ønskede medlemskab. Det koster 50,- kr. pr. person at blive medlem af Løgumkloster Borgerforening.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.137 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her