Boblberg logo
Søspejdertroppen "Gry"

Søspejdertroppen "Gry"

SØSPEJDERTROPPEN "GRY"

Søspejdertroppen "GRY", en af landets ældste søspejdergrupper under Det Danske Spejderkorps (DDS). Vi blev grundlagt som drengesejlerklubben "Her er vi" tilbage i 1912, hvorefter vi i 1921 officielt blev indmeldt i DDS.

Vi har en masse glade medlemmer i alle aldre, mange gode både og nogle sjove ledere. Den cocktail er det som gør det sjovt at være søspejder i GRY! Vi bruger tid til lands og vands, sejler på mange ture og bruger en masse tid på vores fællesskab. Vores medlemmer er fordelt på forskellige afdelinger:

O-optierne - søspejderne som er i alderen 8 - 12 år, som sejler om onsdagen i 16 Optimistjoller, to Flipperjoller og en Wayfarerjolle. Derudover har de "Askepot", vores motorbåd, til at holde opsyn med sejladsen. Læs mere om afdelingen her.

Spejderne - søspejderne som er i alderen 12 - 16 år, som sejler om tirsdagen i 4 Svendborg seniorjoller. Dertil har de "Altair", vores RIB, til at holde opsyn med sejladsen. Læs mere om afdelingen her.

Jungmændene - søspejderne som er i alderen 16 - 24 år, som sejler om torsdagen i to Drabant 24. Læs mere om afdelingen her.

Lederne - søspejderne som leder slagets gang i de andre afdelinger. Oftes sejler de med motorbåden "Askepot", RIB'en "Altair" eller vores lederfartøj "Pollux", en X-99. Læs mere om afdelingen her.

Søulkene - søspejderne i den bedste alder, som sejler om torsdagen i Danmarks ældste, og verdens eneste gaffelriggede Måge, "Chresten K". Læs mere om afdelingen her.

Vi bor ude på enden af Svaneknoppen i landets største lystbådehavn, Svanemøllehavnen på Østerbro i København. Her råder gruppen over to huse, en stor plads med flagstang, et dejligt havnebassin og en masse både. Vi flyttede til denne dejlige plads i år 2000 efter mange år i Skudehavnen.

Gruppen afholder hvert år mange traditionsrige arrangementer. Mange af dem, er også åbne for interesserede folk udefra. Vi afholder...

Nytårstur, søndag i weekenden efter Nytår

Grupperådsmøde (generalforsamling), inden udgangen af februar

Fastelavn, søndagen før fastelavn

Banko-Fest-Spil, en fredag midt i marts

Standerhejsning, kort efter søsætning, typisk en lørdag i april/maj

Forældredag, sidste søndag i august

Arbejdsdag, sidste søndag i september

Juletur, første weekend i december

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.551 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her