Boblberg logo
Roklubben SAS

Roklubben SAS

Roklubben SAS er en uafhængig forening, som siden oktober 2014 ikke længere er en del af luftfartsselskabet SAS’ personaleforening (SAS-klubben). Roklubben er åben for alle som ønsker at dyrke rosport. Medlemmer af SAS-klubben kan opnå medlemskab via dens sektion SAS-rowing, som giver medlemskab til Roklubben SAS.

Vi råder over flere forskellige bådtyper: 2- og 4-åres inriggere, et par single-trimmy’er, en dobbelt-gig samt 1, 2, 4 og 8 personers outriggere.

I klubben dyrkes forskellige former for roning:

MOTIONSRONING, som er klubbens og landets mest udbredte rogren. Her mødes man i klubben og ror en tur rundt i kanalerne, til Langelinie eller blot frem og tilbage mellem Slusen og Langebro/Knippelsbro for fornøjelsen, motionens og/eller træningens skyld.

LANGTURSRONING, som er roning der strækker sig ud over lokalfarvandet, enten en søndagstur med madpakker eller en flerdagestur med overnatning i telt, på vandrehjem eller hos andre roklubber. Langture kan også foregå i udlandet.

KAPRONING: Roklubben deltager hvert år i flere forskellige kaproninger, bl.a. Amager-regattaen som er et kaproningsstævne mellem de 5 “Amager-klubber”, Sved-På-Panden roning over 10 km. mod hold fra andre klubber i Storkøbenhavn ca. 6 gange i perioden maj-september samt Copenhagen Harbour Race i oktober, et 6 km løb for inriggere og 8’ere fra Langebro til Slusen og tilbage igen.

Vi deltager også i løb i England og Tyskland hos vores venskabsklubber British Airways og Lufthansa.

Om vinteren er der også forskellige former for motion:

ERGOMETER-roning og ROSPINNING på romaskiner. Vi deltager også i 8’GP og Ergometer-handikap turneringer.

MOTIONSLØB hver tirsdag sammen med nabo-kajak-klubben BKC.

BY-O-LØB den første torsdag i måneden. Orienteringsløb i nabolaget på en rute på ca. 6-8 km og med ca. 10 poster.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her