Boblberg logo
Dacapo Records

Dacapo Records

Dacapo Records er Danmarks nationale pladeselskab for klassisk og ny musik.

Siden 1989 har vi udgivet mere end 600 cd’er og dvd’er, primært med musik af danske komponister. Vores katalog spænder lige fra de tidligste barokværker af komponister som Dietrich Buxtehude til den yngste nyskrevne musik i dag.

Dacapo går helhjertet op i at understøtte dansk musikliv. Ikke blot ved at udgive musik, der ellers ikke ville kunne vinde udbredelse på almindelige markedsvilkår. Men også ved at promovere danske komponister i udlandet.

Det kræver, at vi lever op til de højeste internationale standarder, og derfor sætter vi en ære i kvaliteten af vores udgivelser. Det er grunden til, at vi samarbejder med de bedste danske og nordiske kunstnere såvel som internationale topensembler som Wiener Filharmonikerne, New York Filharmonikerne, Lapland Kammerorkester og Kronos Kvartetten.

Ønsker du at udgive musik

Dacapo udgiver hvert år ca 20 titler som digitale album, digitale singler, LP'er og CD'er.

Musik af nulevende danske komponister eller komponister med dansk tilknytning udgør en væsentlig del udgivelserne, mens musik, der kan kan betegnes som dansk kulturarv, udgør resten.

Dacapo støtter i særlig grad udgivelser af innovative projekter, der præsenterer væsentlig helt ny og ældre musik på et højt kunstnerisk niveau.

Ønsker om at udgive musik hos Dacapo kan til enhver tid fremsendes til os. Forslaget skal indeholde en præcis og fyldestgørende projektbeskrivelse (max. en A4 side). Det er vigtigt, at du beskriver, hvordan projektet kan indgå i og supplere Dacapos eksisterende katalog.

Forslag sendes til direktør Henrik Rørdam, e-mail: henrik@dacapo-records.dk og skal foruden projektbeskrivelsen også indeholde CV'er på de medvirkende, en finansieringsplan samt lydoptagelse med eksempler på musikken.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.624 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her