Boblberg logo
Nørrebro Taekwondo klub

Nørrebro Taekwondo klub

I Nørrebro Taekwondo har vi følgende hold:

Børn 4 - 5 år

Børn 6 - 7 år

Børn 8 - 10 år

Unge 11 - 17 år

Voksne

Se skemaet under Træningstider.

Lige nu er det desværre ikke muligt at komme til prøvetræning på vores børnehold, da vi har fået rigtig mange nye medlemmer, som vi gerne vil have kørt godt ind på holdene. Hvis I er interesserede i at blive skrevet på venteliste, så skriv en mail til klub@sonbong.dk, og så vil vi kontakte jer, når der kommer en åbning.

Vil du prøve taekwondo?

Vi tilbyder tre gratis prøvetimer, så du kan nå at afprøve taekwondo, før du melder dig ind. Kunne du tænke dig at komme til prøvetræning, skal du skrive en mail til klub@sonbong.dk, og så finder vi en dag, der passer dig.

Bemærk at mulighed for prøvetræning er den første træningsdag i ugen. Det vil sige mandag for Børn 4 - 5 år og Unge 11 - 17 år; og tirsdag for Børn 6 -7 år og Børn 8 - 10 år. Voksenholdet er åbent for prøvetræning både mandag og onsdag.

For at første prøvetræning kan blive en god oplevelse, er det vigtigt, at I kommer 15 minutter før træningen starter den dag, vi har aftalt. Så kan vi nå at vise jer rundt, og I kan nå at møde trænerne, inden træningen begynder.

I Nørrebro Taekwondo har vi et stort, socialt aktivt voksenhold, med et godt mix af lokale fra Nørrebro og udlændinge, som arbejder og studerer i København. Mest af alt er vi dog en børne- og ungdomsforening, og vi er stolte af, at fordelingen mellem piger og drenge er nogenlunde lige stor.

Vi har både frivillige og ansatte trænere, og vi har også ansat personale i vores modtagelse samt en pædagogisk medarbejder til at støtte op om vores børnehold.

Børn elsker at blive dygtige, og i Nørrebro Taekwondo hjælper vi vores medlemmer med deres drømme, uanset om det er at komme på landsholdet eller bare blive den bedste udgave af sig selv.

Kontingentet betales for seks måneder ad gangen, og priserne er som følger:

MON børn (4 - 7 år): 700 kr. (117 kr. pr/md)

KUP Børn og unge (8 - 17 år): 850 kr. (142 kr. pr/md)

Voksne (fra 18 år): 1.050 kr. (175 kr. pr/md)

Priserne er inklusiv licens (250 kr.) til Dansk Taekwondo Forbund.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.862 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her