Boblberg logo
Vesteregnens Husflid

Vesteregnens Husflid

Husflid - et udtryk for det vi beskæftiger os med! - men tiderne har ændret sig siden bondesamfundets tid, hvor husflid var en nødvendighed, dels havde man ikke mange penge og dels var det ofte langt til nærmeste skrædder, snedker eller smed, så var det bare at gå igang og lave tingene selv.

I dag går man bare hen og køber det man skal bruge, men hvad får man så? - en vare som alle andre også kan gå hen og købe! Laver man tingene selv, - så er det et unika, som kun findes i dette ene eksemplar, - og det er da noget helt andet, noget man kan glæde sig over når man bærer det, bruger det, - eller bare ser på det!

Om det drejer sig om håndarbejde eller sløjd, så er to produkter lavet efter samme mønster ikke ens, - de ligner hinanden, - men er ikke ens, det er med til at gøre arbejdet og besiddelsen af det færdige produkt til noget særligt!

I Vesteregnens Husflid er der mange forskellige aktiviteter indenfor håndarbejde, træarbejde. Fælles for dem alle er, at de udøvedene kan arbejde sammen og inspirere hinanden, og være med til at udvide kendskabet til det vi laver, og hjælpe nye ligesindede igang, når de har nogle problemer med det de laver.

Vi håber med denne hjemmeside, at vore egne medlemmer kan følge med i hvad der sker i foreningen, - og at besøgende kan finde inspiration og få en oplevelse af hvad vi laver og står for.

Hvis I kære gæster, ønsker at vide mere om os, - eller ønsker medlemskab af Vesteregnens Husflid, så kontakt en fra bestyrelsen eller send en mail til vesteregnenshusflid@gmail.com

Velkommen, og god fornøjelse!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.566 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her