Boblberg logo
HG Badminton

HG Badminton

Det officielle navn er Herlufsholm Gymnastikforening, Badmintonafdeling - til daglig blot Herlufsholm Badminton eller HG Badminton.

Badmintonafdelingen har medlemmer i alle aldre fra 7-8 år og op til 80 år eller mere. Udover de aktive medlemmer har badmintonafdelingen en større gruppe passive medlemmer, som støtter afdelingen alene i kraft af deres medlemskab.

Spillerne er fordelt i 3 grupper med hver deres spillerudvalg. Spillerudvalget varetager spillernes sportslige og sociale interesser og sørger således for både sportslige og sociale arrangementer for henholdsvis ungdoms- og seniorspillere samt motions- og veteranspillere.

Et af vores overordnede mål er, at det skal være sjovt at spille badminton uanset alder, evner og anlæg. Desuden er sammenhold, sportsånd og godt kammeratskab værdier, som har præget HG Badminton i mange år. Det er værdier, som vi stadig værdsætter og forsøger at videreføre. Det, at vi kan præstere resultater, er et af formålene med at deltage i stævner og turneringer, og det er også med til at styrke sammenholdet.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her